cropped-logo.png
Beste buurtgenoten,

Volgende week woensdag 23 november om 20:00 uur is de algemene ledenvergadering. I.v.m. het weer en de laatste succesvolle digitale ‘samenkomst’ lijkt het ons ook het makkelijkst om dit weer via Zoom te doen.

Dit is de link naar het digitale Zoom-gesprek:
https://us04web.zoom.us/j/78511406101?pwd=5gX03LcIE3Hs3y1AAtHuBLSuhETSAK.1
Vergadering-ID: 785 1140 6101
Wachtwoord: 2AyDnE

We bespreken kort een aantal thema’s zoals de kas van de buurtvereniging en de uitgaven, de laatste ontwikkelingen rondom de speeltuin en er is ruimte voor vragen en initiatieven.
Omdat de huidige voorzitter, Martijn Hoogma helaas gaat verhuizen, zijn we op zoek naar een nieuwe voorzitter van de buurtvereniging. Lijkt jou dit een mooie kans om buurtinitiatieven voor elkaar te krijgen en samen met Marrike en Claudia het klankbord te zijn van buurtvereniging Splijtloffplein? Ook wanneer er ambitie is om penningmeester of secretaresse te zijn van de buurtvereniging dan horen we dit graag. Iedereen heeft een gelijke kans en tijdens de vergadering kan er worden gestemd door alle leden.

Denk erover na en als er vragen zijn bespreken we graag die aanstaande woensdag.
We hebben er zin in om jullie mee te nemen in alle nieuwe ontwikkelingen en hopen jullie allen te zien en te spreken aanstaande woensdag!Met hartelijke groet,
De bestuurders van Buurtvereniging Splijtloffplein

Claudia van der Weyde - Splijtloffkamp 15
Marrike Bosch - Gruitmeesterslaan 184
Email Marketing Powered by MailPoet