cropped-logo.png
Beste buurtbewoners,

We kunnen met veel plezier meedelen dat er grote stappen zijn gezet op en rondom het Splijtloffplein! De haag en de bomen zijn geplant door de gemeente en hier komen al mooie knoppen aan. De gemeente Zwolle heeft onze kas nog wat gespekt, zodat we het plantvak van goede beplanting kunnen voorzien. Wanneer alle beplanting erin zit rond Koningsdag en er nog wat extra verrassingen bij zijn gekomen, zouden we een feestelijke opening willen houden! Nadere info volgt.

Groencommissie
Sinds vorig jaar juni hebben we een groencommissie actief en dragen zorg voor de grasmat in de speeltuin en de beplanting rondom. Zou je ook een steentje willen bijdragen aan een keer grasmaaien of sproeien in de zomer, of het verzorgen van de bloemen en planten? We horen het graag als we je mogen toevoegen aan de gezellige groep.

Contributie
De jaarlijkse contributie staat ook weer voor de deur. De tarieven van vorig jaar houden we weer aan:
- Eenpersoonshuishouden € 10,00 p.j.
- Meerpersoonshuishouden € 15,00 p.j.
- Meerpersoonshuishouden met één of meer kinderen van 4-12 jaar € 20,00 p.j.

Zien jullie als huishouden af van het lidmaatschap van de buurtvereniging, dan zouden we dat ook graag vernemen middels een mailtje naar bestuur@splijtloffplein.nl.
De contributie kan voldaan worden door deze in een envelop met je/jullie adres én e-mailadres erop, af te geven bij de penningmeester: Marrike Bosch, Gruitmeesterslaan 184.
Voorzitterschap
Zoals we in november in de laatste algemene ledenvergadering hebben aangekondigd, zijn we nog op zoek naar een voorzitter. Tijdelijk neemt Sharon Horsman-Sportel de taken over van Martijn Hoogma, maar i.v.m. verlof zijn we druk op zoek naar een nieuwe voorzitter.
Lijkt je het leuk om bovenop de laatste ontwikkelingen rondom jouw buurt te zitten en het contact met de wijkbeheerder van de gemeente Zwolle warm te houden, laat het dan weten aan voorzitter@splijtloffplein.nl of loop even langs bij een van de bestuurders. Ook als je meer wil weten, maar je je (nog) nergens aan wil committeren, vraag het gerust.

Paaseieren zoeken
We gaan met de kinderen paaseitjes zoeken op 2e Paasdag op het plein. Houd de website in de gaten!Met hartelijke groet,
De bestuurders van Buurtvereniging Splijtloffplein.

Claudia van der Weijde - Splijtloffkamp 15
Marrike Bosch - Gruitmeesterslaan 184
Sharon Horsman-Sportel - Gruitmeesterslaan 194
Email Marketing Powered by MailPoet