cropped-logo.png
Beste buurtbewoners,

Het nieuwe jaar is alweer 6 dagen oud, maar graag wensen we jullie als buurtvereniging nog een stralend 2024 toe! We zouden dit ook graag praktisch willen maken door volgende week een kleine nieuwsjaarsborrel te houden op zaterdag 13 januari van 16:00 uur tot ongeveer 17:30 uur. Koffie, thee en gluhwein en wat lekkers voor de kids zetten we klaar bij het Splijtloffplein onder het genot van een gezellig vuurtje. We lichten de laatste werkzaamheden die verricht zijn aan het speeltuintje nog even toe en hoe we het onderhoud hebben geregeld om het pleintje netjes en verzorgd te laten blijven. De speeltuin is nu helemaal klaar!

Als je in de gelegenheid bent, geef je op, zodat we weten voor hoeveel personen we koffie en thee kunnen zetten. Mocht je bij aanmelding wat lekkers willen meenemen voor bij de koffie of voor bij de borrel om te snacken, dan worden we daar natuurlijk met z'n allen heel vrolijk van.
We maken een kleine poll in de Splijtloffplein Whatsapp om opgave makkelijk door te geven, maar mocht je daar niet in zitten mag je natuurlijk altijd mailen naar bestuur@splijtloffplein.nl of een appje sturen naar een van de leden van het bestuur.

Hopelijk tot zaterdag de 13e!


Met hartelijke groet,
De bestuur van Buurtvereniging Splijtloffplein.
Claudia van der Weijde - Splijtloffkamp 15
Marrike Bosch - Gruitmeesterslaan 184
Sharon Horsman-Sportel - Gruitmeesterslaan 194
Email Marketing Powered by MailPoet