cropped-logo.png

Ten eerste: leuk nieuws!

Afgelopen week hebben we van de gemeente mogen vernemen dat er maandag 9 mei gestart zal worden met de werkzaamheden. Verdere details hebben we nog niet ontvangen. Onze contactpersoon was afgelopen week op vakantie, wij gaan komende week nog navragen wat de werkzaamheden voor consequenties hebben (moeten er parkeerplaatsen vrijgehouden worden? etc) en of alles in één keer wordt uitgevoerd.

Herinnering

In onze laatste nieuwsbrief hebben we 3 oproepjes gedaan. Voor het voldoen van de contributie was de vraag deze uiterlijk 1 mei te voldoen. Bij deze daarom nog een herinnering. Zien jullie als huishouden af van het lid worden van de buurtvereniging, dan zouden we dat ook graag vernemen middels een mailtje naar bestuur@splijtloffplein.nl.

Voor dit jaar is de contributie vastgesteld op de volgende tarieven:
  • Eenpersoonshuishouden € 10,00 p.j.
  • Meerpersoonshuishouden € 15,00 p.j.
  • Meerpersoonshuishouden met één of meer kinderen van 4-12 jaar € 20,00 p.j.
De contributie kan voldaan worden door deze in een envelop met je/jullie adres én e-mailadres erop, af te geven bij de penningmeester: Marrike Bosch, Gruitmeesterslaan 184.

Inmiddels zijn er al diverse personen die zich hebben opgegeven voor de groencommissie. Dank daarvoor!

Voor de activiteitencommissie zoeken wij nog vrijwilligers. Als deelnemer aan de activiteitencommissie, help je mee bij activiteiten die opgezet worden. Voor de volledigheid: de organisatie van de buurt BBQ willen we houden zoals het is. De activiteitencommissie kan uiteraard meehelpen, maar de exacte invulling hiervan willen we ook aan de leden voorleggen.

Wil je je opgeven voor de activiteitencommissie of wil je op een andere manier helpen met de buurtvereniging? Loop dan even langs bij één van de bestuurders (Martijn Hoogma - Gruitmeesterslaan 192, Claudia van der Weyde - Splijtloffkamp 15, Marrike Bosch, Gruitmeesterslaan 184) of stuur een mail naar bestuur@splijtloffplein.nl. Alle hulp is welkom!

Ook voor andere vragen, opmerkingen en suggesties kan je altijd even bij één van de bestuurders langslopen of een mail sturen naar bestuur@splijtloffplein.nl.

Met vriendelijke groet,
De bestuurders van Buurtvereniging SplijtloffpleinMartijn Hoogma - Gruitmeesterslaan 192
Claudia van der Weyde - Splijtloffkamp 15
Marrike Bosch, Gruitmeesterslaan 184Email Marketing Powered by MailPoet